Blog

Zerif supports a custom frontpage

Prvi Match Pula-Beograd

Dana 07.09.2017 odigran je u našim prostorima prijateljski susret između tima beogradskih igračica i puljskog tima (ojačan gostom iz Nizozemske). Beograd: Mirjana Barišić, Tatjana Erić, Miroslava Hrastinski, Tatjana Milenković Pula: Mladen Ferenčić, Andre van Herel, Željko Orlić, Adriano Voscilla Evo linkove na rezultate i deal-ove.

Popravni

14.08.2017 smo greškom podijelili prethodni turnir. Rezultati potvrđuju (malo poznatu) činjenicu da čovjek ne uči od iskustva. Turnira nećemo stavit sa ostalima (za obračunavanje ratinga na kraju godine), no, za one koje ipak misle da mogu učiti od iskustva, evo link na bordove i rezultate.

Materijal za tečaj

Planirani (ubrzani) tečaj bridgea obuhvaća dva dijela: izigravanje i licitacija. Za prvi dio imamo spremno booklet minibridgea, u hrvatskom prevodu, kojeg ćemo predati učesnicima, te praktične primjere (za koje su spremne DUP fajle za dijeljenje) namjenjene voditelju. Što se tiće drugog djela, licitacije, koristit ćemo jedan superpojednostavljeni i potpuno prirodni sistem licitacije: Ideja je da Read more about Materijal za tečaj[…]