O nama

Nas bridžista u Puli ima oko dvadesetak. Vrlo samo raznoliko svih dobnih skupina, od osamnaestogodišnjaka do umirovljenika u 80-tim godinama. Različitih smo profesija i stupnjeva obrazovanja. Među nama ima učenika i studenata, frizera, agronoma, geometara, odvjetnika, inženjera, arhitekata, ekonomista, profesora, liječnika, odvjetnika, pa i doktora znanosti.

Naš klub ima dvije specifičnosti, dužurnog kibica na klupskim turnirima Obrada Kuzmanovića, nekad vrsnog bridžistu koji već desetak godina nije aktivan igrač, te Boni – ženku argentinskog psa kao maskotu kluba.

Unatoč svim navedenim razlikama, sve nas vežu zajednički entuzijazam, strast i ljubav prema bridžu, kao lijepoj i zanimljivoj, ne bez razloga, nazvanoj kraljicom kartaških igara. Svjesni smo da je bridž vrlo složena kartaška igra, da ju nije lako naučiti, ali kad jedanput uđete u svijet bridža vidjet ćete da se isplati, bridž će vam postati životni suputnik. Po vašem izboru, bridž možete igrati na našim klupskim turnirima u Puli, na raznim turnirima u zemlji i inozemstvu gdje kod da se zateknete, ili pak na internetu.